On-line priročnik napotitev delavcev

 

Produktni menedžer

Spoštovani,

dobrodošli na strani on-line priročnika Napotitev delavcev, ki vam bo v pomoč pri organizaciji področja napotitev v vašem podjetju.

V on-line priročniku boste našli strokovne članke in napotila, praktične rešitve ter odgovore na vprašanja naročnikov, ki jih pripravljajo strokovni sodelavci založbe. S pomočjo on-line priročnika boste lahko vedno prepričani, da je vaš postopek napotitve delavcev usklajen z aktualno zakonodajo.

On-line priročnik sproti posodabljamo in dopolnjujemo, naročniki pa lahko zastavljajo vprašanja strokovnjakom ter si ogledujejo strokovna predavanja v obliki video seminarjev. V pomoč pri organizaciji postopka napotitev so na voljo tudi prečiščeni zakonski in podzakonski akti, povezani s področjem.

Da, želim naročiti on-line priročnik 

Prednosti on-line priročnika Napotitev delavcev

  • dopolnjevanje in posodabljanje vsebin v skladu s spremembami zakonodaje
  • do informacij lahko dostopate s pomočjo praktičnega kažipota
  • s pomočjo iskalnika lahko iščete vsebine po ključnih besedah
  • vedno vam je na voljo napredni filter iskanja 
  • ustvarite lahko arhiv priljubljenih vsebin
  • strokovnjakom lahko zastavite vprašanje – strokovni nasvet prejmete na vaš elektronski naslov v najkrajšem možnem času

  

Več informacij o on-line priročniku

Prepričani smo, da boste z uporabo on-line priročnika Napotitev delavcev pridobili mnogo koristnih informacij in razrešili marsikatero dilemo. Ker bomo vsebino priročnika sproti dopolnjevali, nam lahko tudi pišete, vaše želje in komentarje pa bomo upoštevali pri nadaljnjem snovanju vsebin.

Barbara Slivnik, strokovna urednica

 

 

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih